Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Mr. Coffee Nicaragua Nueva Segovia

Na pultu máme novou Nicaraguu Nueva Segovia. 100% arabica se silnějším tělem, mírnou hořkostí a jemnou aciditou. Je to skvělý univerzál, využijete nejen do kávovaru, v kávách s mlékem je velmi jemná a lahodná. Je to také výborná základní káva na filtry. V šálku ucítíte mléčnou čokoládu a burské oříšky s čistým, hladkým dojezdem.

Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 378/250 378/500 378/100 378/750 Zvolte variantu
Značka: Mr. Coffee
235 Kč / ks 470 Kč / ks 940 Kč / ks 705 Kč / ks od 235 Kč / ks
Kategorie: Výběrová pražená káva
Záruka: 2 roky
Chuťový profil: Čokoládový, Oříškový
Pražírna: Mr. Coffee
Stupeň pražení: Střední
Typ kávy: Arabika
? Země původu: Nikaragua
Oblast původu: Amerika
Způsob zpracování: Promyté
Způsob přípravy: Espresso
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Nikaragua je zpět! Kávu pražíme na střední stupeň, tak, abychom zachovali všechny její charakteristické rysy. Káva má dostatečně silné tělo na espressu, ale zároveň si zachovává svůj osobitý charakter. Pěkně sedne i do káv s mlékem. V chuti ucítíte lehce kořenité tóny s mírnou hořkostí. Acidita není příliš výrazná, spíše jen podtrhuje ostatní chutě a pěkně je doplňuje. Tělo kávy je hezky vyvážené, spíše silnější a doprovázejí jej tóny oříšků a čokolády.

Na přípravu můžete vyzkoušet french press, moka konvičku, džezvu a neváhejte použít i do kávovaru. Espresso bude mít trochu výraznější aciditu, ale určitě se jí nebojte. Káva je svým chuťovým profilem velmi pěkně vyvážená, příjemná na jazyk a rádi se k ní budete vracet. Doporučujeme každému, kdo rád zkouší a objevuje bohaté chutě kávy.

PŮVOD A ZPRACOVÁNÍ KÁVY

Region Nueva Segovia, odkud pochází tato káva, těží z dokonalých podmínek pro pěstování: na živiny a minerály bohaté půdy a tropické klima s vysokou vlhkostí a dostatkem srážek. Tato káva je zpracována mokrou metodou. Kávové třešně se sbírají ručně a několikrát během zpracování procházejí kontrolou, při které se odstraňují defektní zrna. Farmáři přivážejí zralé třešně do nejbližšího zpracovatelského závodu. Zde se z třešní odstraní dužina, následně probíhá proces fermentace a třešně se opakovaně omývají ve vodě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola