Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Mr. Coffee Ethiopie Sidamo

Vynikající výběrová káva jako stvořená na alternativní přípravy. Lehká, jemná, hravá káva s ovocnými tóny, sladkým nádechem, citrusovou chutí a výraznou vůní. Minimální hořkost a jemné až středně silné tělo kávy. Pražíme na světlý stupeň, abyste si vychutnali všechny charakteristické tóny této lahodné kávy.

Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 498/250 498/500 498/100 Zvolte variantu
Značka: Mr. Coffee
300 Kč / ks 600 Kč / ks 1 200 Kč / ks od 300 Kč / ks
Kategorie: Výběrová pražená káva
Záruka: 1 rok
Chuťový profil: Ovocný
Pražírna: Mr. Coffee
Stupeň pražení: Světlé až středně světlé
Typ kávy: Arabika
? Země původu: Etiopie
Oblast původu: Afrika
Způsob zpracování: Promyté
Způsob přípravy: Filtr
MrCoffee Ethiopie Sidamo
Novinka
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

CHUŤ A PŘÍPRAVA KÁVY

Naše nová Etiopie z oblasti Yirgacheffe je klasickým zástupcem výběrových káv vysoké kvality s fantastickou chutí. Káva ideální na alternativní přípravy, ve které oceníte dokonale vyváženou chuť citrusů a sladkého ovoce s velmi jemným nádechem čokolády, bylinek a fantastickou vůní. Acidita je zde výraznější a v kávovaru ji určitě ucítíte. Tělo kávy je spíše jemné, lahodné a hezky zakulacené. Doporučujeme na alternativní přípravy, vyniká na V60, chemexu, aeropressu, vacuum potu, a dalších filtrech, skvělá bude teď i na cold drip.

PĚSTOVÁNÍ A ZPRACOVÁNÍ KÁVY

Okolí města Yirgacheffe je známý pěstitelský region, odkud pochází jedny z nejoblíbenějších výběrových káv na světě. Sáhneme-li po etiopské kávě z těchto oblastí, prakticky nemůžeme udělat chybu. Pěstování kvalitní kávy zde má hlubokou tradici. Etiopské kávy zpracované promytou metodou jsou ve světě pojmem. V naší nabídce je neustále obměňujeme, protože škála chutí, které lze z těchto káv získat, stejně jako jejich vysoká kvalita, jsou naprosto jedinečné.


Sběr kávových třešní probíhá v období od října do prosince. Třešně se zpracovávají tradiční mokrou metodou a sušší se na speciálních vyvýšených postelích.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola