Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Coffeespot Indonésie Bang Silalahi Meloun Infused 250 gramů

Káva z Indonésie zpracována metodou Anaerobic Washed Meloun Infused Process. Šálek kávy s chutí a vůní šťavnatého melounu.

Objednáno
Kód: 483
Značka: Coffeespot
399 Kč / ks
Kategorie: Výběrová pražená káva
Záruka: 1 rok
Chuťový profil: Ovocný
Pražírna: Coffeespot
Stupeň pražení: Světlé až středně světlé
Typ kávy: Arabika
? Země původu: Indonésie
Oblast původu: Asie
Způsob zpracování: Promyté, Anaerobní
Odrůda: Catimor
Způsob přípravy: Filtr
Coffeespot Indonesie Bang Silalahi Meloun Infused
Novinka
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Díky úzké spolupráci s našimi dodavateli a farmáři v Indonésii vám můžeme nabídnout tuto čerstvě sklizenou a šťavnatou kávu.

Šálek kávy s vůní šťavnatého melounu.

Za touto neobvyklou kávou stojí farmář Bang Silalahi a jeho společenství farmářů, kteří se specializují na single variety nanoloty v oblasti Toba na Sumatře.

Zpracovávají kávu z vlastní organické certifikované farmy a také od okolních farmářů.

Po ručním třídění a sběru zralých třešní proběhne odslupkování a následně macerace bez přístupu vzduchu s melouny.

Tento proces a enzymy dodají kávě neskutečné melounové aroma. Následně se kávové třešně promyjí a suší po dobu až 14 dnů na požadovanou vlhkost 13%. 

Poté se káva ještě odslupkuje a zbaví pergamenu, protřídí dle velikosti zrn a ještě jednou usuší. Po tomto procesu proběhne ještě finální třídění, zabalení a export.

Bang Silalahi je inovátor a vizionář. Počátky jeho farmy sahají do roku 2004, kdy se zapojil do výzkumného programu na téma nejúčinější zemědělské postupy a pomoc farmářů v okolní lokalitě. V tuto dobu hospodařil pouze na jednom hektaru.

  • Region: Toba, Sumatra
  • Farma: Bang Silalahi a společenství farmářů
  • Metoda zpracování: Anaerobic Washed Meloun Infused Process
  • Odrůda: Catimor
  • Balení: 250g

Postupem let se farma rozrůstala a v roce 2011 začal spolupracovat s vládními orgány a zapojil se do projektu na udržitelnost zemědělských postupů v přírodní krajině. Pomáhal okolním farmářům s technologiemi, inovativními metodami zpracování a také s důkladným školením všech jejich zaměstnanců.

Díky jejich píli a přístupu k okolní přírodě se jim v roce 2013 podařilo získat organické certifikáty va všechny produkty z jejich farmy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola