Coffeespot Indonésie Argopuro Carbonic Natural
Tak to tu ještě nebylo! Pikolot z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracován metodou Carbonické naturální macerace po dobu 132 hodin.
Kategorie: | Výběrová pražená káva |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Chuťový profil: | Ovocný |
Pražírna: | Coffeespot |
Stupeň pražení: | Světlé až středně světlé |
Typ kávy: | Arabika |
? Země původu: | Indonésie |
Oblast původu: | Asie |
Způsob zpracování: | Suché (natural) |
Odrůda: | Caturra |
Způsob přípravy: | Filtr |
Díky úzké spolupráci s našimi dodavateli a farmáři v Indonésii vám můžeme nabídnout tuto čerstvě sklizenou a šťavnatou kávu plnou jiskrných ovocných chutí.
Ostružiny, jahodový milkshake a likér vám pohladí chuťové pohárky
O kávě
Za těmito fantastickými pikoloty stojí Co-operative Walida v čele s Muhlisem. Muhlis spravuje, pěstuje a zpracovává kávu rostoucí na ploše 420ha na kopci Argopuro.
Po ručním třídění a sběru zralých třešní probíhá 132 hodinová macerace v nerezových tancích. Poté se kávové třešně suší po dobu až 25 dnů na požadovanou vlhkost 13%. Následně se káva odslupkuje a zbaví pergamenu, protřídí dle velikosti zrn a ještě jednou usuší. Po tomto procesu proběhne ještě finální třídění, zabalení a export.
Pražírna: Coffeespot Babice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.