Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Anaerobní

Anaerobní zpracování je relativně nová metoda, při které jsou třešně fermentovány v uzavřených nádobách bez přístupu kyslíku. Tento způsob zpracování dává kávám výraznější a komplexnější chuťové profily, často s jemnými, ale silnými ovocnými a květinovými tóny. Anaerobní fermentace se často používá pro výběrové kávy z oblastí jako Kolumbie, Etiopie nebo Keni, kde mohou klimatické podmínky přispět k dosažení jedinečných chutí. Tento způsob je ideální pro milovníky kávy, kteří hledají nezvyklé a intenzivní chuťové zážitky, s přítomností fermentovaných a kořeněných tónů.

Oh My Bean Rwanda Uzziel Laetitia
Novinka
od 330 Kč / ks

Funky káva s chutí tropického ovoce, lesních plodů a lehkým vinným nádechem.

Kód: 519/150
Oh My Bean Kolumbie Villa Pastora
Novinka
od 380 Kč / ks

Káva s lehkým tělem a elegantní texturou. V chuti můžete cítit ovocný čaj a meruňky s karamelovou sladkostí.

Kód: 426/250
Coffeespot Indonesie Bang Silalahi Meloun Infused
Novinka
399 Kč / ks

Káva z Indonésie zpracována metodou Anaerobic Washed Meloun Infused Process. Šálek kávy s chutí a vůní šťavnatého melounu.

Kód: 483
3 položek celkem

O způsobech zpracování kávy

Způsob, jakým je káva po sklizni zpracována, má velký vliv na její chuť. Na CoffeeON.cz nabízíme kávu, která je zpracována řadou způsobů, vždy s maximální péčí, aby zachovala nejlepší možné chuťové vlastnosti. Ať už jde o mokré, suché nebo polosuché zpracování, každý způsob přináší unikátní chuťové nuance.

 

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR